В живота си се изправяме пред трудни моменти и стресови ситуации – внезапни промени, загуби, вътрешни и междуличностни конфликти, финансови предизвикателства, болести и много други житейски несгоди.

Все по-често се налага да бъдем силни, стабилни, издръжливи, твърди, а и гъвкави, упорити, приспособяващи се към все по-динамичния свят, в който живеем.

Какво ни помага да продължим напред и да сме щастливи? Кое ни прави по-устойчиви? Как да повишим своята резилиентност? Как да станем по-справящи се и удовлетворени в живота си?

Това са само част от въпросите, които ще разглеждаме в групата “Как да станем по-устойчиви в живота?”, която започва на 16 октомври 2019 г.

Всеки получава възможността да сподели своя опит, да се обогати от този на другите и да придобие ефективни практически умения.

Освен силата на груповата динамика ще използваме още богат набор от работещи техники и психологически упражнения като:
– Методи от гещалттерапията и гещалтистката философия за живота
– Емоционално образование
– Майндфулнес
– Работа с тялото и съзнанието
– Дихателни техники
– Творчески практики, визуализации, медитация, музика и други.

Групата ще се провежда веднъж на две седмици за около два часа и половина и е ограничена до 10 участника.

Начало: 6 ноември (сряда) от 18.30 часа / 3 свободни места.

Включването в групата става след предварително събеседване с водещия, чиято цел е да разберете дали тази група е подходяща за вас. Събеседванията и записванията ще продължат до 5 ноември.

За записване и допълнителна информация: 08888 09 170 – Калин Георгиев

Водещ: Калин Георгиев – психолог, гещалттерапевт, сертифициран водещ на групи от Български институт по гещалттерапия, създател на Otpuskane.com, с 10 години опит в индивидуалното консултиране и терапия и 7 години опит в провеждане на събития и водене на групи.

–––––––-

Otpuskane.com е проект за повишаване на културата и осъзнатостта към грижата за психичното здраве и превенция на стреса.

От своето създаване през 2013 г. продължава да се развива и по посока за вътрешна устойчивост.

Така през 2019 г. се оформи „Re-mind“ (Resilient Mind) – поредица от събития: групи, курсове, уъркшопи и лекции, чрез които не просто да се справяме с предизвикателствата в живота, а и да бъдем благополучни.

Абониране

*С натискане на бутона „Абониране“ давате своето съгласие имената и имейлът ви да бъдат използвани и съхранявани добросъвестно и законосъобразно само и единствено за получаване на известия от Otpuskane.com!

Facebook