fbpx

Здравейте от мен, Калин!

Аз съм психолог, психотерапевт, с частна практика от 6г. и опит в психологическото консултиране и терапия от 10г. 

От 2012г. съм водещ на семинари и творчески групи за себепознание и личностно развитие. През 2013г. създадох Otpuskane.com – проект за повишаване на културата и осъзнатостта към душевното здраве и профилактика на стреса. Към проекта иницииирах десетки групи и събития за личен опит с майндфулнес, както и творческата практика “Пясъчна мандала”. 

От 2015г. съм координатор събития към Български институт по гещалттерапия. И от същата година започнах партньорството си с Development Zone. 

От 2016г. отправих поглед към чисто мъжките теми с желание да направя нещо за проблемите на съвременния мъж. 

Така през 2018г. заедно с Боби създадохме „Пътят на мъжа“ и организирахме първите два семинара само за мъже.

Хората казват…
“Няма думи с които мога да опиша Калин! Повече от професионалист, изключително отдаден, интелигентен и откровен човек… Благодаря ти за подкрепата!”

Моето мото: „Да бъда Човек!“

 

Здравейте и от мен, Борислав Гергинов – Тути!

Аз съм артист – дизайнер, роден на 23.07.1975г. в гр. София. Притежавам магистърска степен по специалност: „Дизайн на керамика и стъкло“ към Национална Художествена Академия, гр. София.

През 2001г. започнах да изграждам декори и сценография в различни медии (БТВ, БНТ и др.), а през 2004г. създадох Studio Tuty Design & Art с дейност – проектиране и консултиране в областта на пространствени решения за домa, офиса, човекът и природата. Печелил съм множество творчески награди.

2011г. основах програмата Арт-Релаксация-Пулс, която включва провеждането на семинари за личностно развитие, тиймбилдинг, обучения и други.

В 2013г. се присъединих към Social Creative Art и станах съосновател на компанията, която работеше в социалната и творческата сфера.

Хората казват: „Борислав е основният креативен двигател, отговорен за разнообразните арт-форми в реализирането на различни програми и в активизирането на индивидуалния личностен потенциал.“

Моето мото: „Действието поражда изобилие.!“

 

Като екип, заедно с Боби, сме отражение на изкуството да помагаш и сплотяваш, чрез професионализъм и творчески дух!

 

На 10 – 12 май 2019г. те каним на

 

Абониране

*С натискане на бутона „Абониране“ давате своето съгласие имената и имейлът ви да бъдат използвани и съхранявани добросъвестно и законосъобразно само и единствено за получаване на известия от Otpuskane.com!

Facebook